Följ Tillväxtverket

Hon är Årets studentföretagare

Pressmeddelande   •   Feb 23, 2017 17:39 CET

Årets studentföretagare 2017 har utsetts. På bilden fr vänster Johan Eklund vd Entreprenörskapsforum, vinnaren Vera Antonov, grundare av företaget Bfree, Carl Johan Renvall Triton Advisers och Anna Bünger avdelningschef Tillväxtverket.

Vera Antonov, grundare av bokföringsföretaget Bfree och student på Linköpings universitet, blev Årets studentföretagare 2017. Förstapriset är 150 000 kronor och en plats i den internationella finalen i Frankfurt, Tyskland.

Juryns motivering löd: ”För ett stort samhällsengagemang och med uthållighet och viljestyrka sänker du trösklar för företagande genom innovativ programmering. Du har en vision mot 2020 när du springer över målsnöret i bokföringens maraton”.

- Det betyder extremt mycket för mig, jag brinner för att göra bokföring tillgängligt för alla. Det ger en fantastisk skjuts på min entreprenörsresa, säger Vera Antonov.

Mer information:

Vera Antonov, 0739-829 313

Tillväxtverket är en nationell myndighet som hör till näringsdepartementet. Vi har uppdrag inom entreprenörskap och regional tillväxt. Tillväxtverket förvaltar EU-medel i regionala strukturfondsprogram och ett gränsregionalt samarbetsprogram.