Följ Tillväxtverket

Entreprenörskapsveckan till Malmö

Pressmeddelande   •   Maj 21, 2010 08:00 CEST

Vilka former av offentliga satsningar på riskkapital har fungerat? Vilken typ av stöd och riskkapital behöver nya former av företagande? Dessa frågor diskuteras när Entreprenörskapsveckan stannar till i Malmö på måndag den 24 maj.

Huvudtalare är Josh Lerner, professor vid Harvard Business School i USA och årets pristagare av det internationella forskningspriset Global Award for Entrepreneurship Research. Han pekar på de viktigaste lärdomarna från forskningen inom det innovationspolitiska området. Inte minst behandlar han frågan om regeringar och andra offentliga organ kan göra något och i så fall vad.

Medverkande:

Eva Engquist, vice rektor Malmö Högskola

Pontus Braunerhjelm, vd Entreprenörskapsforum

Jakob Stolt, Managing Director, Öresund Entrepreneurship

Del Alibocus, grundare av Kaskado

Lars René Petersen, CSE

Gustav Petersson, FundMe

Susanna Falkengren, Exipos Invest

Carin Daal, Region Skåne.

 

Tid: måndagen den 24 maj kl. 15.00-18.00

Plats: Orkanen, Malmö Högskola


Anmälan: www.entreprenorskapsforum.se. Här finns även information om Entreprenörskapsveckan i sin helhet samt programmet för Malmö.

 Ytterligare information: Mikael Jorstig, projektledare Entreprenörskapsveckan, mikael.jorstig@entreprenorskapsforum.se, 070-226 00 50

 

 Entreprenörskapsveckan är Entreprenörskapsforums och Tillväxtverkets årliga seminarieturné som arrangeras 24-26 maj i samband med prisutdelningen av Global Award for Entrepreneurship Research.

 

 

 

Bifogade filer

PDF-dokument