Följ Tillväxtverket

Hit kommer Starta företag-dagen våren 2011

Pressmeddelande   •   Jan 31, 2011 11:21 CET

Den som ska starta företag har mycket att tänka på, behovet av information är stort. För sjätte året i rad arrangeras Starta företag-dagen på flera orter i landet. Där får deltagare en överblick över vilka myndigheter som gör vad på vägen till ett eget företag.

Medverkande och arrangörer är myndigheterna Tillväxtverket, Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Försäkringskassan, Skatteverket och Tullverket. Under dagen bjuds även en lokal företagare in för att berätta om sin väg till ett eget företag och ger deltagarna värdefulla tips och råd. Dessutom finns lokala rådgivare, finansiärer och organisationer på plats för att informera om vad de erbjuder nya företagare.

Hit kommer Starta företag-dagen:

Stockholm 17 februari, 10 mars, 30 mars, 4 maj, 25 maj

Göteborg 22 februari, 16 mars, 13 april, 18 maj

Malmö 16 februari, 15 mars, 17 maj

Helsingborg 12 april

Kalmar 22 mars

Karlstad 6 april

Linköping 9 mars

Umeå 10 maj

Här är några kommentarer från tidigare deltagare:

”TACK så jättemycket – verkligen fantastiskt bra att man kunde gå på detta.”

”Dagen var mycket bra. Innan tyckte jag att det verkade läskigt att starta eget – mycket att tänka på. Men efter dagen kändes det mycket mindre läskigt.”

”Mycket bra att få samlad information på ett så kortfattat sätt.”

Dagen är kostnadsfri, mer information och anmälan finns på företagarsajten verksamt.se: http://www.verksamt.se/starta-foretag-dagen

Ytterligare information:

Ulf Larsson, Tillväxtverket, 0733-55 24 55

Kerstin Thynell. Skatteverket, 0739-44 19 07

Starta företag-dagen arrangeras gemensamt av Tillväxtverket, Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Försäkringskassan, Skatteverket och Tullverket. Under dagen bjuds lokala företagare in som berättar om vägen till eget företagande och ger deltagarna värdefulla tips och råd. Dessutom finns lokala rådgivare, finansiärer och organisationer på plats för att ge stöd till nya företagare.

 

Bifogade filer

PDF-dokument